Årshjul

En del af den visuelle værktøjskasse til børn og deres voksne

Med årshjulet kan du hjælpe dit barn til at forstå året, månederne og årstiderne

Århjulet er et visuelt værktøj der styrker dig i at lære dit barn hvad et år og en måned er, hvordan årstiderne skifter, hvornår dit barn har fødselsdag – og hvornår du har fødselsdag. 

Du har et visuelt billede at tale udfra som gør dine ord lettere at forstå – fordi du kan vise med dine hænder og fortælle med dine ord udfra årshjulet. Det gør det lettere for dig at lære dit barn om året, månederne og årstiderne – hvornår der sker hvad. Et hyggeligt samtale emne for jer begge.

Hvad gør det her Årshjul specielt?

Hver måned i årshjulet har sin unikke farve, som er udvalgt meget bevidst så det passer til årstidernes farver. At hver måned har sin farve, hjælper barnet med at kende forskel på månederne og lære hvem der har fødselsdag hvornår. 

Uden disse farver vil barnet have svært ved at lære månederne og forstå hvad der sker hvornår – derfor er denne farveopdeling vigtig for at barnet kan forstå det.

Årshjulet hjælper dig med at svare på spørgsmål som:

Hvornår har jeg fødselsdag? Hvornår har du fødselsdag? Hvornår skal jeg starte i børnehave/skole? Hvornår skal vi på ferie?

BONUS:

Hvem har fødselsdag hvornår?

Dit barn kan gennem farverne hurtigt forstå hvem der har fødselsdag hvornår – og stolt fortælle dig om det. Derfor får du som bonus disse skabeloner med til dit årshjul, til at vise fødselsdagene på de personer der er tættest på barnet.

Hvor du kan bruge værktøjet:

Hjemme

I en hyggestund eller under aftensmaden

Børnehaven

Til morgen samling eller ved frokost tid

Skolen

I undervisningen eller ved samlings tid

Hej! Jeg hedder Ea Marie

Jeg er udvikleren af visuelle værktøjer til børn. 

Oprindeligt skabte jeg dem til min søn, der havde brug for dem. De blev løsningen, på nogle af vores største udfordringer i dagligdagen. Da jeg opdagede den store positive effekt de havde på ham, besluttede jeg at alle forældre skulle kende til dem.

For at gøre livet som mor lettere, sjovere og mere farverigt.

Få værktøjer der kan styrke dig i hverdagen, allerede i dag

Du kan vælge mellem at købe Årshjulet for sig selv, eller for 60 kr. mere købe hele den visuelle værktøjskasse (der fortsat vil komme flere værktøjer i)

ÅRSHJULET

147,-

Årshjulet
(til download)

VÆLG

DEN VISUELLE VÆRKTØJSKASSE

367,-

(Spar 96 kr.)

Årshjulet

Rutinekortene

Ugekalenderen

Dyrekalenderen

(alle til download)

VÆLG

Værktøjskassen indeholder:

Årshjulet

... der hjælper dig til at lære dit barn hvad et år og en måned er, hvordan årstiderne skifter.

Rutinekort

... der hjælper dig med at indarbejde en rutine til dit barn, og giver barnet et visuelt overblik så det altid ved hvad der skal ske og finder ro i det. Indeholder 24 ikoner du kan vælge mellem til dine rutiner.

6-trin video guide 

...til hvordan du får mest ud af dine rutinekort og får dit barn til at lytte mere til dig.

Ugekalenderen

... du kan bruge til at give dit barn overblik over ugens aktiviteter, hvem der henter samt forskellen på hverdag og weekend.

Dyrekalenderen

... du kan bruge som nedtællings værktøj, til skift der kommer til at ske i barnets liv eller en stor dag i ser frem til sammen. Det kan sammenlignes med en hverdags julekalender. Kryds én dag af hver dag. Det giver ro.

KØB KUN ÅRSHJULET – 147 kr.
KØB DEN VISUELLE VÆRKTØJSKASSE – 367 kr. (KUN I DAG)

100% Tilfredsheds garanti

Jeg er så sikker på du bliver glad for de visuelle værktøjer, derfor tilbyder jeg dig 100% tilfredshedsgaranti, så du sikkert kan købe det værktøj du skal bruge – skulle du mod forventning ikke være tilfreds skriver du til [email protected] og får du dine penge tilbage.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.