FĂĄ dine produkter ud i verden

Jeg kan hjælpe dig med at præsentere din idé, dit produkt og dig som brand – grafisk lækkert. Så du stolt kan dele din gave med verden.

Jeg kan hjælpe dig med...

E-bøger og bøger – der kan få dine ord og viden ud i hænderne på dem der har brug for dig.

Workbooks & tjeklister som pdf til download – til din freebie, digitale produkt eller online kursus.

Produktbilleder – til din webshop eller hjemmeside. Få det lavet digitalt før produktet er færdigt og klar til photoshoot.

Ea Marie er en passioneret tænker, idé-generator og visuel brugeroplevelses designer.

Designer og udvikleren bag Rutinetavlen og Visuelle værktøjer til børn. Tusinder mødre og børnefamilier har downloadet hendes online redskaber – for at skabe den forandring de ønsker i deres daglige liv med små børn.

"Mange kvinder jeg møder på min vej, har en drøm om at udleve en særlig idé eller sag – som hjertet hvisker på at blive udlevet"

 

Måske er det dig? Der ønsker sig at starte som selvstændig, skabe et nyt produkt, skrive en e-bog eller starte en podcast.

Med min grafiske baggrund indenfor reklamebrancen, webdesign og brugeroplevelse, kan jeg hjælpe dig med mine grafiske evner og øje for at gøre ting lettere at forstå rent visuelt – til at gøre dit materiale super lækkert grafisk.

Så du kan komme hurtigere ud over rampen med dine produkter, så de kan komme ud og gøre en forskel. Samtidig med at du føler dig glad og stolt over det du har skabt.

Du laver indholdet og jeg hjælper dig med at gøre det grafiske klar til sociale medier, din hjemmeside eller til tryk – der teknisk er i orden, så trykkeren bliver glad :-)

Brands jeg har hjulpet

INVESTERING

Grafisk arbejde eller undervisning i hvordan du selv kan løse specifikke grafiske opgaver. Du modtager også optagelse af din 1:1 undervisning på skærmen, så du kan gense hvad du har lært.

PR. TIME

950 kr.

PLUS MOMS

Grafisk arbejde eller 
1:1 undervisning.

Start

Lad os bygge noget, der gør en forskel i verden

Ja! Lad os gøre det!

"Ea er en dygtig og vidensbegærlig kollega. Yderst grundig og faglig robust. Desuden også dygtig til at tilegne sig ny viden og hurtig til at forstå selv ­komplekse problematikker og løse komplicerede opgaver. Derudover var Ea en livsglad og positiv kollega, som det altid var hyggeligt at dele tiden med. Jeg sender Ea mine varmeste anbefalinger, og håber at I bliver lige så glad for at arbejde sammen med Ea, som vi var på tegnestuen i reklamebureauet DDB Copenhagen."

Jakob Graves
Grafisk Designer hos Mensch

"Ea er usædvanlig struktureret, selvstændig og meget ansvarsbevidst. For Ea er der er ikke noget, der er tilfældigt. Hun går op i alle detaljer og tingene skal være i orden design- og produktionsmæssigt. Hun tænker fremad, og er god til at gennemskue opgaverne, og vurdere hvordan man gør det nemmere næste gang. Hun er samtidig meget kreativ, og løser uden problemer kreative opgaver. Alle disse egenskaber har gjort Ea til en højt kvalificeret medarbejder. Når man dertil lægger, at hun er en højt værdsat kollega, der god til at sparre og dele viden, og samtidig er meget socialt anlagt, så kan man ikke anbefale nok. Det bureau eller virksomhed der arbejder sammen med Ea, vil få en loyal, effektiv og ansvarsbevidst med­arbejder. Jeg giver trygt Ea min bedste anbefaling."

Maria Jørgensen
Senior Grafisk Designer hos e-Types Daily - Min Tidligere Chef hos DDB

"Jeg har igennem flere år haft den store glæde, at arbejde sammen med Ea på udarbejdelse af alt fra invitationer, præsentationer, logoer og flere forskellige hjemmesider. Ea har stået for alt omkring det grafiske. Ea har løst alle opgaver til min fulde tilfredshed. Hun er hurtigt-opfattende, let at samarbejde med, fuld af gode idéer og har et fantastisk øje for det grafiske og alt omkring anvendelse og brugervenlighed. På det personlige, er hun altid sprudlende af godt humør og god energi. Jeg kan på det varmeste anbefale Ea."

Urs Kent
Direktør, Enablement Solutions

"Ea er målrettet, positiv, fuld af ideer og tænker ud af boksen. Det er altid en fornøjelse at have Ea på holdet og med hendes energi bliver processen speedet op."

Ralph Rezende
Senior Software Developer

Du behøves ikke ha' styr på det hele før vi tager de første skridt – start rejsen i dag.

Jeg vil elske at støtte dig på din rejse, med at få dit produkt ud i verden. Så længe dit produkt hjælper andre, vækker det passionen i mig.

Lad mig holde dig i hånden og aflaste dig fra de opgaver der dræner dig, men som begejstre mig.

Skriv en SMS til 22737282
så ringer jeg dig op.

Eller send mig en e-mail til [email protected]

"Ea is a multi-talented Webdesigner and is highly knowledgeable and skilled to build beautiful Websites that is a true reflection of you and and that are also strategically build and designed to accelerate the growth of your business. Ea is super creative and offers an outstanding service that fully supports you, and holding your hand through the creative process, builds your credibility and positions you for success with a website that will attract your ideal clients. If you are a start-up business owner or an established business owner that knows your website is not supporting you to achieve your business goals I highly recommend Ea and her amazing services!"

Valencia Mole
Money Mindset Business Coach, London

"Jeg hjælper fodboldspillere med at kaste et bedre indkast, og i den forbindelse manglede jeg et logo til mit nye online-kursus ”Long Throw-in Academy”. Ret belejligt mødte jeg Ea til en konference i London, og da hun virkede meget kompetent, så valgte jeg at lade hende skabe mit nye logo. Nu står jeg med bedste logo i verden. Jeg elsker det! Hvis du gerne vil have grafisk materiale som folk ligger mærke til, og som samtidig udstråler seriøsitet, så er det EA du skal have fat i. Ea er meget kreativ og professionel, og er enormt dygtig til at have kunden med i hele processen. Jeg har aldrig tidlig arbejdet med en så dygtig grafiker som EA. Hun får her mine allerbedste anbefalinger."

Thomas Grønnemark
International Indkasttræner i Fodbold, Foredragsholder og Founder af Long Throw-in Academy.

"Jeg har i forskellige sammenhænge arbejdet sammen med Ea, og kan kun anbefale hendes kompetencer indenfor specielt digital design og UX. For det første har Ea en vindende personlighed, der udtrykker sig i form af faglig dygtighed og i hjertet at have oprigtig interesse for de projekter hun kaster sig ud i. Hun har en levende måde at beskrive sine idéer, der motiverer til udførelsen af projektet, og med sin imødekommenhed for nyt, åbnes der op for helt nye idéer. For det andet er hun det sødeste og dejligste menneske, hvilket ikke kun skaber gode rammer for udviklingen af nye projekter, men også et godt samarbejde."

Christine Leth
Illustrator & Grafisk Designer

Kontakt

Den bedste mĂĄde at kontakte mig pĂĄ er via SMS til 22737282. Send mig en besked sĂĄ ringer jeg dig op. Eller send en mail til [email protected]

Close

50% Færdig

Fortæl mig om dét du gerne vil skabe...

Så kan jeg dele, hvordan jeg kan hjælpe dig.