Ugekalender

47,00 kr. DKK

  • Format: A4 (297x210 mm)
  • Filtype: .PDF
  • Du modtager din download med det samme efter køb

Kontooplysninger

Har du brug for hjælp? Email os her eller ring til os på +45 22737282

Fortsæt

Ekstra kontaktoplysninger

Fortsæt

Kontakt:

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Kortinformationen er lagret på en sikker server.

Fortsæt

Bekræft

Læs handelsbetingelser (i et nyt vindue)
Generelle oplysninger:

Alle produkter på www.eamarie.dk udbydes af Ea Marie (en del af Marie Taradana Group IVS), CVR nr.: 38104438, c/o Ea Marie Ditlev, Hedeparken 57, st. tv., 2750 Ballerup, Danmark. Vi kan kontaktes på [email protected] eller telefon +45 22737282

2016

Betaling:

Du kan vælge at betale med kort:

VISA eller Mastercard. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når din varer afsendes fra os.

 
For alle køb forventes du selv at kontakte os, hvis du skifter kort.

Vi bruger Stripe til at håndtere alle køb på www.eamarie.dk, www.eamarie.com, eamarie.mykajabi.com, visuelleværktøjer.dk og shop.eamarie.com. Dine betalingsoplysninger bliver krypterede.

Personoplysninger:

Dine personoplysninger (navn, adresse, e-mail, telefonnummer) opbevares hos eamarie.dk og vil kun blive benyttet til at administrere kunderelationen samt til eventuelle markedsførings formål. Alle som køber produkter fra eamarie.dk acceptere at modtage denne type korrespondance. Eamarie.dk vil ikke lade andre få tilgang til dine oplysninger.

Levering:

Digitale produkter leveres via e-mail som indeholder et download-link. Leveringstiden for digitale produkter bør maks. være 10 minutter, alt efter hvor hurtigt e-mailen kommer frem til din indbakke.

Ved køb af digitale filer, skal du være opmærksom på at det er noget du selv skal downloade og printe for at kunne tage det i brug. Jeg fraskriver mig ansvaret for hvordan din printer fungere og derfor hvordan printet ser ud på din specifikke printer.

Leveringsomkostninger:

Leveringen af digitale produkter er gratis.

Brug af digitale varer:

Al kopiering og distribuering er forbudt. Du er selv ansvarlig for at filerne ikke spredes eller sendes videre til andre brugere. Du skal være opmærksom på at du kun køber brugsretten til personlig brug.

Fortrydelsesret:

– Hvis du fortryder dit køb

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Men som en et særligt tilbud til dig der har købt Rutinekort til dit barn, så giver jeg 90 dages fortrydelsesret. Hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du efter at have brugt kortene i 14 dage i træk ikke har mærket nogen effekt. Da skal du henvende dig til mig på [email protected]

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Ea Marie på [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Priser

Alle vores priser er inklusiv moms. Vi tager forbehold for eventuelle tryk- og/eller skrivefejl i de angivne priser.

Rettigheder

Ea Marie har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, som stilles til rådighed. Produkter og materiale er personlige og må ikke videregives til andre. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug og må ikke anvendes til andre formål end det de er købt.

© 2016 Ea Marie (en del af Marie Taradana International IVS). Alle rettigheder forbeholdes. Hedeparken 57, st. tv., 2750 Ballerup, Danmark, CVR-nr. [CVR]